Stöd för hemmasittare

Meloditerapi!

En musikalisk terapiresa i grupp

Har du en längtan efter att gå djupare i ditt musikskapande tillsammans med andra och finna gemenskap, kreativt uttryck, läkning och personlig utveckling under resans gång?

Meloditerapi_Hero_Musikteori-min

Personlig utveckling möter
musikalisk utveckling

Arbeta med din största blockering

Du väljer en utmaning du vill committa till och arbeta med under terapiresan. Tillsammans hjälper vi och övriga gruppen dig att lösa upp din blockering som hindrar dig från att ta nästa kliv på din resa som musiker, artist eller låtskrivare.

Få emotionellt och kreativt stöd

Under terapiresans gång möter vi dig där du står just nu på din musikaliska och personliga resa. Vi skapar en trygg, öppen och lekfull gruppmiljö där du kan känna dig stöttad och hållen under hela programmet. Som facilitatorer vill vi att du ska uppnå verkliga resultat. Förutom coachning och emotionellt stöd hjälper vi dig också i det kreativa arbetet, så som tips och feedback inom låtskrivande, musikteori och personligt, artistiskt uttryck.

Små, personliga, fokuserade grupper

Vi har valt att begränsa varje terapigrupp/arbetsgrupp till max 4 personer för att var och en ska få ut så mycket som möjligt från varje gruppsession och hela resan i stort.

4 veckor, 4 gruppsessioner

Meloditerapi! pågår under 1 månad med 1 gruppsession per vecka. Du får också ta del av 1 djupgående privat coaching-session med en eller båda facilitatorer. Emellan varje session har du också möjlighet att få digitalt stöd från dina facilitatorer och gruppen i en gemensam Telegram-grupp.

Varför gruppterapi?

Gemensam läkningCreated with Sketch.

Gemensam läkning

I gruppterapin tar du del av andras läkningsprocess, och tillsammans relaterar ni till varandra och upplever läkning tillsammans. Det finns en anledning till att gruppterapi är så populärt och effektivt för att uppnå läkning och personlig utveckling. Grupp-miljön skapar en trygg kontext där vi stöttar varandra och påverkas positivt av varandras unika upplevelser och insikter.

Delad passion förgCreated with Sketch.

Delad passion

Du kommer att dela denna unika plats med människor som har samma passion för musik och musikskapande som du. Då uppstår ett speciellt band mellan er och därför kan du känna dig hemma, samtidigt som ni lär av varandras resor och tar del av varandras musikaliska färdigheter och gåvor.

Träffa nya vänner för livet färgCreated with Sketch.

Träffa nya vänner för livet

Knyt band med andra musiker och potentiella vänner och samarbetspartners för livet. Ni alla i gruppen är där med varandra av en anledning; det är menat att ni ska mötas!

Träffa dina facilitatorer

Spela videoklipp

David Christner

Musiklärare, producent och livscoach

Mitt namn är David och jag är 31 år, boendes i Sparreholm. Jag upplever musiken som ett universellt språk som förenar oss alla bortom tid och rum – ett magiskt fenomen som skänker glädje och inspiration och som leder mänskligheten framåt. Med 18 år av gitarrspelande och musikskapande drivs jag av att hjälpa mina elever och medskapare att väcka och ge kraft åt musiken inom dem – och samtidigt komma närmare sig själva och sitt alldeles egna kreativa uttryck!

Emma Batgerel

Livscoach, låtskrivare och sångerska

Jag är Emma, och är 25 år gammal. Jag brinner starkt för emotionell läkning och musikskapande. När de här två områdena möts i mitt arbete så sker personlig utveckling på ett djupt plan hos mina elever. Var du än befinner dig på din musikaliska resa så finns jag här för att stötta dig till att växa och bli den du är menad att bli i detta livet. Låt ditt hjärta sjunga ut din sanna essens! 

Emma Jama Batgerel

Prova-på Facebook event

Sista Söndagen varje månad håller vi ett Meloditerapi! Facebook event som är öppet för alla. Under eventet har vi en open mic där du som deltagare har möjlighet att framföra ditt musikaliska verk, träffa andra musiker samt lära känna oss på Melodihuset lite närmare. Välkommen!

Meloditerapi!
En unik gruppterapi för dig som musiker

Boka din plats till Meloditerapi!

Fyll i formuläret nedan för att boka din plats till programmet. Därefter får du ett bekräftelse-mail från oss med mer information och nästa steg.

Tveka inte att höra av dig till oss vid frågor.
Mail: info@melodihuset.net
Telefon: 073 571 56 83


Gratis e-guide: Så skapar du en bättre relation med ditt barn

Ta del av vår guide med tips och stöd som kan hjälpa dig skapa en ännu bättre relation med ditt barn. Genom att ange din epost adress går du med på att få nyhetsbrev från Melodihuset. Avsluta din prenumeration när du vill. När du registrerat din e-post nedan kommer du dirigeras vidare till e-guiden.